SOKOVNIK SANA HORECA JUICER EUJ-909

Sana Horeca EUJ-909 je prvi komercialni enovijačni sokovnik znamke Sana. Je edinstven na komercialnem trgu in ima veliko prednosti pred centrifugalnimi sokovniki, ki se običajno uporabljajo v barih, restavracijah in fitnes centrih.

1.499,00

Sana Horeca EUJ-909 je prvi komercialni enovijačni sokovnik znamke Sana. Je edinstven na komercialnem trgu in ima veliko prednosti pred centrifugalnimi sokovniki, ki se običajno uporabljajo v barih, restavracijah in fitnes centrih.

Izstopa vsestranskost tega stroja, saj lahko z njim pripravite marsikaj (tudi sladolede in sorbete), česar centrifugalni sokovniki ne morejo in lahko pripravljate tudi mešane sokove. Velik plus pa je tudi očitna razlika v kvaliteti proizvedenega soka, kot tudi večji izkoristek surovin in posledično več soka. Prav tako smo želeli zagotoviti enostavno čiščenje in tiho ter zanesljivo delovanje, saj motor lahko neprekinjeno deluje kar 24 ur.

Sokovnik_Sana_909_horeca_4

PRIHRANITE PRI SUROVINAH IN PONUDITE NAJVIŠJO MOŽNO KAKOVOST SOKA BREZ ODVEČNEGA HRUPA

Za razliko od centrifugalnih sokovnikov, ki lahko pri delovanju ustvarjajo hrup, ki presega 100 decibelov, je sokovnik Horeca z 80 decibeli zelo tih. To je prva stvar, ki jo opazite, ko ga vklopite. Ker enovijačni sokovniki iztisnejo precej več soka iz sadja in zelenjave kot centrifugalni modeli, lahko s Sana Horeca EUJ-909 prihranite znatne količine denarja, saj porabite manj surovin na liter soka. Ker deluje pri veliko nižjih obratih, proizvede sokove precej višje kakovosti od tistih iz centrifugalnih sokovnikov. Vsebuje manj pulpe in vlaken, okus je slajši, sok je bolj piten in skoraj brez pene.

KAJ LAHKO SOČITE?

Sana Horeca EUJ-909 je zelo vsestranski in lahko soči skoraj vse vrste sadja in zelenjave. Jabolka, hruške, agrumi, jagode, tropsko sadje, korenovke in vse vrste listnate zelenjave so “mala malica” za ta sokovnik. Kot pri vseh sokovnikih, boste seveda z uporabo svežih pridelkov dobili najboljše rezultate. Ena edinstvena značilnost tega sokovnika je pokrovček na iztoku soka, ki deluje kot pipa. To vam omogoča, da že v aparatu pomešate različne vrste sokov ali celo dodajate druge sestavine, kot so mleko, jogurt, ali alkoholne pijače. Prav tako vam omogoča enostavno porcioniranje sokov neposredno v kozarce. Pokrovček za sok ima še eno prednost: med sočenjem različnih vrst sadja (ali mešanjem pijač), lahko dodate v zaprt sokovnik vodo in ga pustite delovati nekaj trenutkov, nato pa odprete pokrovček, da voda odteče. Ker ima 909 lopatice za čiščenje gume, ki nenehno čistijo sito, tako hitro in enostavno očistite sokovnik.

Sokovnik_Sana_909_horeca_10
Sokovnik_Sana_909_horeca_7

HITRO DELOVANJE IN ČIŠČENJE

Glavna zahteva barov in restavracij je, da lahko proizvedejo večje količine soka v kar se da kratkem času. Kljub delovanju pri samo 60 obratih je proizvede Horeca EUJ-909 veliko količino soka v kratkem času. Ker ima posebej veliko odprtino za vstavljanje surovin, sta njihova predpriprava in razrez zmanjšana na minimum. To pomeni, da lahko sočite manjše sorte jabolk celo popolnoma brez priprave.

Poleg tega, da lahko aparat na hitro preplaknete že med stiskanje soka, je tudi proces čiščenja sokovnika Horeca hiter in enostaven. Enota za sočenje vsebuje le nekaj delov, ki jih je treba le sprati pod tekočo vodo. Edini del, ki sploh zahteva čiščenje, je cedilo, ki ga hitro čistite pod tekočo vodo s posebnim priborom za čiščenje cedila in priloženima krtačkama.

VKLJUČENI DVE ENOTI ZA SOČENJE

Sana Horeca EUJ-909 je opremljena z dvema kompletoma za sočenje. Tako lahko brez čiščenja preklapljate med dvema različnima sokoma. Na primer, lahko imate en komplet namenjen listnati zelenjavi, in drugi za kombinacijo korenčka in jabolka. To resnično poveča vsestranskost tega sokovnika. Ker je komercialni motor namenjen za 24-urno neprekinjeno uporabo, ni potrebno čakanje na hlajenje motorja.

Sokovnik_Sana_909_horeca_6
Sokovnik_Sana_909_horeca_trij_dodatni_nastavki

NA VOLJO SO DODATNI NASTAVKI ZA VEČJO VSESTRANSKOST

S tremi dodatnimi nastavki (niso priloženi) lahko s Sana Horeca naredite še veliko več. Nastavek za mletje zdrobi sestavine kar je kot nalašč za pripravo svežega arašidovega masla, sladoleda, sorbeta ter omak. Nastavek za Smoothie ne izloča pulpe. Odličen je za pripravo sadnih smutijev, kot je jagodni smuti z mandljevim mlekom. Grobo cedilo je podobno priloženemu finemu cedilu, vendar ima večje luknje, zato je koristen za mehkejše sestavine ali sestavine z več vlaknin, kot so ananas ali jagode.

V KOMPLETU PREJMETE:

 • 1× ohišje z motorjem
 • 1× bobenj za sočenje
 • 1x vijak
 • 1x fino sito
 • 1x okvir z lamelami
 • 1× lijak za vstavljanje
 • 1x potiskač
 • 1x vrtljiva krtača za čiščenje sit
 • 1x ščetka za čiščenje ostalih delov
 • 1x posoda za sok
 • 1x posoda za pulpo
 • 1× navodila za uporabo
 • 1× velika knjiga receptov
 • 1×dodatni komplet za sočenje

Vsi deli, ki pridejo v stik s sokom, so izdelani iz materialov brez bisfenola A.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

 • Vključena sta dva kompleta za sočenje
 • Komercialni motor z 24-urno neprekinjeno uporabo
 • Hladno stiskanje sokov – maksimalna ohranitev hranil, brez pene ali oksidacije
 • Izredno velika velika odprtina za vstavljanje celega sadja
 • Vključen posebni pribor za čiščenje cedila in dve krtački
 • Preprosta sestavljanje
 • Dodatni nastavki za smoothie, goste sokove in sorbete
 • Pokrovček za izhod za sok za mešanje sokov in enostavno čiščenje
 • Brez BPA
 • Izdelano v Južni Koreji
Tehnične podrobnosti
CENA 1.499,00 €
ČAS DOBAVE 3-5 dni
TEŽA (kg) 9.100000
PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA HORECA EUJ 909
IZBRANA BARVA SIVA
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (minute) 1440
NAMEN RABE KOMERCIALNA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 175 x 230 x 515
MOČ (W) 200
ŠT. OBRATOV/min 60
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 1/1
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4