Fino sito za moko – 28 cm.
Opis proizvajalca
Gospodinjski mlini zmeljejo žito v celoti. Rezultat mletja je polnozrnata moka, ki je zelo zdrava. Včasih pa vseeno potrebujete presejano, belo moko, tj. brez otrobov, ki je bolj primerna za nekatero pecivo ali pa za npr. cmoke. V takih primerih, uporabite sito Komo za presejanje zmlete moke. Hitro in enostavno.
Komo sita so narejena zelo natančno. So čvrsta, vzdržljiva in higienska. Vsak kos je ročno izdelan iz visoko kakovostnega lesa.
Če že imate mlin Komo, ali pa ga nameravate kupiti – bodo KOMO sita njegovo odlično dopolnilo. Na ta način boste imeli popolno svobodo pri odločitvi, katero moko boste želeli uporabiti – polnozrnato ali sejano.
Estetsko in ekološko sito bo lep dodatek tudi za vašo naravno kuhinjo.
Majhen namig – priporočamo vam, da otrobov, ki ostanejo po sejanju moke ne zavržete. Lahko jih uporabite kot otrobe za zajtrk, ali kot sestavine za polnozrnati kruh.