Bio ajdova kaša iz kontrolirane ekološke pridelave, pridelana v Sloveniji. Bio ajdova kaša je večnamensko, zdravo in okusno živilo s specifičnim okusom. Že od nekdaj je poznana kot rastlina, ki izboljšuje krvni obtok in pomaga uničevati rakave celice.
Zakaj vse je ajda dobra in kako deluje na naš organizem?
- Deluje protivneto in je dober oksidant
- Primerna za bolnike z diabetisom
- Izboljšuje delovanje jeter
- Uničuje rakave celice
- Uravnava pretok krvi, itd.
Ajda je pridelana na slovenski ekološki kmetiji. Z luščenjem ajde dobimo ajdovo kašo.
Ajda lahko vsebuje sledi glutena.
Uporaba ajdove kaše iz ekološke pridelave
Ajdovo kašo lahko pripravimo na različne načine, kot samostojno jed (solata) ali za prilogo (rižota, ipd).
Sestavine: 100% bio ajdova kaša iz ekološke pridelave
Neto količina: 500g ali 1000g
Poreklo: Pridelano v Sloveniji
EKO = BIO – označujemo ga z EKO certifikatom Evrolist in zagotavlja sistem trajnostnega kmetijstva, ki v pridelavi hrane temelji na sklenjenem krogotoku hranil in energije ter ravnovesju v sistemu tla – rastline – živali – človek.
Zdrava tla = zdrave rasline = zdrave živali = zdrav človek