Bio pirina polnozrnata moka

Eko pirina polnozrnata moka ali bio pirina polnozrnata moka (Tip 1800), katere piro meljemo z lastnim mlinom na kamen, je pridelana v Sloveniji na ekološki način. Bio pirina polnozrnata moka je grobo mleta moka, ki vsebuje otrobe (ovoj zrnja).

Poleg bio pirine polnozrnate moke meljemo tudi bio pirino črno moko (Tip 1100), bio pirino polbelo krušno moko (Tip 850), bio pirino belo moko (Tip 500), bio pirin zdrob in bio pirine otrobe.

Uporaba pirine polnozrnate moke v gospodinjstvu

Bio pirina polnozrnata moka iz ekološke pridelave najpogosteje uporabljamo za pripravo polnozrnatega kruha. Uporabna je tudi za polnozrnate piškote, palačinke, peciva.

Sestavine: 100% bio pirina polnozrnata moka iz ekološke pridelave

Neto količina: 1 kg

Poreklo: Pridelano v Sloveniji

 

From: 3,25

Počisti

Eko pirina polnozrnata moka ali bio pirina polnozrnata moka (Tip 1800), katere piro meljemo z lastnim mlinom na kamen, je pridelana v Sloveniji na ekološki način. Pirina polnozrnata moka je grobo mleta moka, ki vsebuje otrobe (ovoj zrnja).

Poleg pirine polnozrnate moke meljemo tudi bio pirino črno moko (Tip 1100), bio pirino polbelo krušno moko (Tip 850), bio pirino belo moko (Tip 500), bio pirin zdrob in bio pirine otrobe.

Uporaba pirine polnozrnate moke v gospodinjstvu

Pirina polnozrnata moka iz ekološke pridelave najpogosteje uporabljamo za pripravo polnozrnatega kruha. Uporabna je tudi za polnozrnate piškote, palačinke, peciva.

Sestavine: 100% bio pirina polnozrnata moka iz ekološke pridelave

Neto količina: 1 kg

Poreklo: Pridelano v Sloveniji

 

Teža 1 kg
Pakiranje

1kg, 2kg, 5kg

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bio pirina polnozrnata moka”