Bio konopljini proteini 250g

Bio konopljini proteini iz kontrolirane ekološke pridelave v Sloveniji. Dobimo jih z mletjem konopljine prge. So idealni pri prehrani za športnike, predvsem po vadbi. Prav tako pospešujejo izgorevanje maščob ter ugodno vplivajo na lase, kožo, oči, imunski sistem in prebavo.

9,95

Bio konopljini proteini iz kontrolirane ekološke pridelave. Kar ostane pri stiskanju konopljinega olja, posušimo in zmeljemo v proteinski prah. Količina proteinov je še bolj koncentrirana, saj se odvzame večji del maščob in vlaknin. Zato so idealni pri prehrani za športnike, predvsem po vadbi. Prav tako pospešujejo izgorevanje maščob ter ugodno vplivajo na lase, kožo, oči, imunski sistem in prebavo. Uporabite jih lahko kot dodatek k smoothijem, sokovom, raznim omakah, mleku ali jih preprosto popijete z vodo.

Uporaba konopljinih proteinov iz ekološke pridelave

Uporabimo jih kot dodatek k smoothijem, sokovom, kruhu, raznim omakah, mleku ali jih preprosto popijete z vodo.

Sestavine: 100% bio konopljini proteini iz ekološke pridelave

Neto količina: 250 g

Poreklo: Pridelano v Sloveniji

 

EKO = BIO – označujemo ga z EKO certifikatom Evrolist in zagotavlja sistem trajnostnega kmetijstva, ki v pridelavi hrane temelji na sklenjenem krogotoku hranil in energije ter ravnovesju v sistemu tla – rastline – živali – človek.

Zdrava tla = zdrave rasline = zdrave živali = zdrav človek

Teža 0.25 kg

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Bio konopljini proteini 250g”